Parasta tarjolla

Vuoden 2009 Fin5-suunnistusviikon järjestäjät haluavat järjestää kautta aikojen laadukkaimman suunnistusviikon Hämeenlinnassa heinäkuun 12. - 17. päivänä.

Viikon järjestäjinä toimivat Hämeenlinnan Suunnistajat ja Hauhon Sisu eivät ole suinkaan asettaneet tavoitettaan tyhjän päälle, sillä kummastakin seurasta löytyy osaajia niin kartoittamiseen, ratojen suunnitteluun, kilpailukeskusten rakentamiseen kuin kilpailun läpivientiinkin.

Osaajien taidot joutuvat suunnistusviikolla kovalle koetukselle jo sen vuoksi, että viikolle osallistuu monentasoista väkeä. Viikon voitosta kilvoittelevat suunnistajat edellyttävät, että radat ovat riittävän vaativat tasavertaiseen koitokseen. Omia taitojaan mittaavat harrastesuunnistajat taas odottavat myönteisiä kokemuksia taidoilleen sopivilta radoilta.

Siinä missä järjestäjäseurojen osaaminen ei riitä, kumppaniksi on pyydetty Hämeenlinnan muita osaajia. Hämeen Matkailu Oy:n osaava henkilökunta huolehtii siitä, että osallistujat saavat parhaan mahdollisen majoituksen. ProAgria Häme valmistaa ja tarjoilee ravitsevat ateriat. 

  

08.04.2008 klo 21:54
Tuulonen  Hämeenlinna  Kultakeskus Pohjola Veikkaus