Tiistai 14.7. Hämeenlinna (välipäivä, H/D21E 2. osakilpailu)

Välipäivä, sprintin MM-katsastus ja suunnistajien SM-golf.

Petteri Muukkonen yllätti nuoremmat haastajat

(Hämeenlinna 14.7. kello 21.25)

Miesten 3,7 radalla oli suhteellisesti enemmän maastosuunnistusta kuin naisilla. Ratojen loppuosa oli naisten radan kanssa sama. Miehissä Vehkalahden Veikkoihin siirtynyt 32-vuotias Petteri Muukkonen yllätti nuoremmat suosikit. Vieläkin suurempana yllätyksenä voidaan pitää Angelniemen Ankkurin Tuomo Mäkelän kakkostilaa.

Lue lisää>>

Anni-Maija Fincke sprinttikuningatar

(Hämeenlinna 14.7. kello 20.15)

MM-katsastusten ensimmäinen sprinttisuunnistus juostiin Fin5-viikon välipäivänä Suomen olosuhteissa ainutlaatuisessa sprinttimaastossa Hämeenlinnan Kaupunginpuiston ja historiallisen Hämeen Linnan alueella. Ratamestari Reijo Honkasen laatimat radat jotka saivat kilpailijoilta runsaasti kiitosta. Myös runsaslukuisella yleisöllä oli oiva mahdollisuus seurata huippusuunnistajien mittelöä aurinkoisessa säässä. Naisten nopein oli Tampereen Pyrinnön loistavaa comeback-vuotta juokseva Anni-Maija Fincke.

Lue lisää>>

Päivän kasvo: Katri Lindeqvist, Paimion Rasti

(Hämeenlinna 14.7. kello 19.33)

Tänään tiistaina  "päivän kasvon" valinta osui juuri dopingtestistä vapautuneeseen Paimion Rastin Katri Lindeqvistiin. Katrihan on entisiä hämeenlinnalaisia ja edustanut aikanaan myös "Hissiä" eli Hämeenlinnan Suunnistajia nuortensarjoissa 90-luvun alkupuolella.

Lue lisää>>

Suunnista rastirallin temppuilu- ja taiturirasteille 

(Hämeenlinna 14.7. kello 19.05)

Rastirallin järjestäjäväki odottaa innolla innokkaita osallistujia loppuviikon tapahtumiinsa. Väki on rakennellut välipäivänä kaikenlaisia mukavia ja vaihtelevia yllätyksiä eri teemojen ympärille. Järjestäjät ovat valmiudessa tarjoamaan toimintaa jopa parisadalle pienelle rastirallilaiselle päivittäin.

Lue lisää>>

Huippusuunnistajat tänään yleisön edessä Hämeenlinnan Linnapuistossa

(Hämeenlinna 14.7. kello 8.43)

Valtakunnan valiosuunnistajat ottavat toisistaan mittaa Suomen mittakaavassa ainutlaatuisessa sprinttimaastossa Hämeenlinnan kaupunginpuiston ja historiallisen Hämeen Linnan alueella. Kilpailun maalialue sijaitsee aivan linnan ja Vanajaveden kupeessa vajaan kilometrin päässä Hämeenlinnan torilta.

Lue myös nettitoimituksen ennakkospekulaatiot>>

Tuulonen  Hämeenlinna  Kultakeskus Pohjola Veikkaus