Sunnuntai 12.7. Hauho (1. osakilpailu)

Naisten keskimatka Karoliina Sundbergin ja Merja Rantasen sekuntitaistoa

(Hämeenlinna 12.7. kello 19.15)

Naisten MM-katsastuksen keskimatkan ja rastiviikon ensimmäisen päivän ykköseksi suunnisti Lynxin Karoliina Sundberg vaikka ennakkosuosikki KooVeen Merja Rantanen pääsikin lopussa lähelle ja hävisi vain 4 sekuntia. Kolmannen sijan nappasi kokenut Turun Suunnistajien suomalaistunut sveitsiläinen Vroni König-Salmi (+26 s).

Lue lisää.

Topi Anjala miesten keskimatkan valtias

(Hämeenlinna 12.7. kello 18.48)

Miesten keskimatkan MM-katsastuksen vei nimiinsä PM-kisojen keskimatkallakin parhaiten suomalaisista juossut Ikaalisten Topi Anjala. Seuraavat sijat olivat ainakin pieniä yllätyksiä. Sijoille 2-4 sijoittuivat Hannu Airila (KR), Timo Saarinen (TP) ja Simo-Pekka Fincke (VeVe).

Lue lisää.

Päivän kasvo: Antti Pasi, ”rastiviikon ensimmäinen maaliintulija”

(Hämeenlinna 12.7. kello 15.00)

Päivän kasvoksi valitsimme rastiviikon ensimmäisen maaliintulijan, joka oli tänä vuonna Antti Pasi Kymin Suunnistajista. Antti juoksee H10RR-sarjassa ja tämän päivän 2.8 km:llä hänellä kului aikaa 15.34. Antti lähti sarjansa ensimmäisenä ja saapui myös maaliin ensimmäisenä.

Lue Antin kuulumiset maaliintulon jälkeen.

Antti Pasi kisaviikon ensimmäinen maalintulija

(Hämeenlinna 12.7. kello 13.29)

Suunnistusviikon ensimmäinen maalintulija oli 10-vuotiaiden poikien rastireitillä Antti Pasi Kymin Suunnistajista Kotkasta. Antti teki 2,8 km RR-radalle pohja-ajaksi 15,34. Antista lisää myöhemmin. Hän on tänään Päivän kasvo.

Lue lisää.

Keskimatkan MM-katsastus Hauholla

Hämeenlinna su 12.7. klo 12.48

Fin5:n yhteydessä katsastetaan myös Unkarin MM-kilpailuihin, jotka pidetään Unkarin Miskolcissa 16.-23.8. Tänään sunnuntaina katsastukset avataan keskimatkoilla, jotka käydään Kenkivuoren jylhissä maastoissa. Päävalmentaja Janne Salmi tutustui keskimatkan maastoon viime syksyllä, ja kuvailee maastoa hienoksi ja yllättävänkin hyväkulkuiseksi.

Lue lisää.

Kisaviikko avattu!

Hämeenlinna 12.7. klo 12.35

Kilpailujen johtaja Tapani Koskela ja kilpailujen suojelija, hämeenlinnalainen kansanedustaja Jari Koskinen avasivat FIN5-rastiviikon hetki sitten tasan klo 12.00. Koskinen toivotti kisaviraat tervetulleiksi suomeksi ja englanniksi. Samalla päivän ensimmäiset sadepisarat tipahtelivat varsin runsaslukuisen paikalle jo ehtineiden niskaan. Vaikka aurinko yrittää samalla pilviverhon lomasta kurkistella, joutunevat kilpailijat märkään metsään, kun ensimmäiset lähdöt tapahtuvat klo 13.00.

Tervetuloa Fin5-rastiviikon ensimmäiselle päivälle!

Hämeenlinna 11.7.2009 kello 23.30

Tänään sunnuntaina järjestäjien ja kilpailijoiden odotus vihdoin päättyy klo 13, kun
ensimmäiset suunnistajat säntäävät Hauhon Hankalan ja Kenkivuoren maastoihin. H21E ja D21E sarjoissa kilpailu aloittaa samalla MM-katsastukset, joilla katsastetaan Unkarin elokuun MM-kilpailuihin.

Toivomme myös, että mahdollisimman moni suunnistaja olisi paikalla jo klo 12.00, kun Fin5:n viralliset avajaiset aloittavat rastiviikon kilpailutoiminnan.

Lue lisää.

Tuulonen  Hämeenlinna  Kultakeskus Pohjola Veikkaus