Fin5 2010 Imatralla

(Hämeenlinna, Renko, 17.7. kello 13.50)

Tämän vuoden Fin5 -suunnistusviikko alkaa olla lopuillaan, joten on aika luoda silmäys ensi vuoden tapahtumaan. Silloin siirrytään aivan itärajan tuntumaan Ruokolahdelle, kisakylän sijaitessa keskellä Imatran kaupunkia.

20090717.fin5-2010-kanerva-400

Vuoden 2010 Fin5-suunnistusviikon kilpailunjohtaja Antti Kanerva esittelee Ruokolahden upeita kisamaastoja.

Suunnistusviikon kilpailukeskus rakennetaan Jukajärven kylään Ruokolahdelle noin 40 kilometrin päähän kisakeskuksesta. Vaikka kaikki osakilpailut käydään samasta kilpailukeskuksesta, on tarjolla silti monipuolisia ja haasteellisia maastoja. Laadukkaat maastot ovatkin se, mitä järjestäjät haluavat korostaa ja tuoda esille.

Kisakylänä toimii Vuoksen rannalla sijaitseva Urheilutalo ja lähietäisyydellä olevat koulut. Kisakylästä on bussikuljetukset kilpailukeskukseen.

Fin5 ei ole vain suunnistusta vaan myös lomailua. Viikon aikana kannattaa tutustua muinaisten rajojen rajamerkkeihin, Rajamuseoon Imatralla sekä moniin muihin alueen nähtävyyksiin. Kannattaa myös vierailla Saimaan sokkeloissa, sieltä saattaa bongata jopa huippuharvinaisen Saimaan norpan.

Länsi-Suomalaisille Itä-Suomi on varmasti kokemus sinällään. Järjestäjät odottavat itänaapurin suunnistajien muodostavan merkittävän osan suunnistusviikolle osallistuvista.

Vuoksilaiset toivottavat suunnistajat tervetulleiksi kesän 2010 suurtapahtumaan!

http://2010.fin5.fi/

Tuulonen  Hämeenlinna  Kultakeskus Pohjola Veikkaus