Perjantai 17.7 Renko (5. osakilpailu)

Nettitoimitus kiittää ja kuittaa

(Hämeenlinna 17.7. 20.09)

Nettitoimituksen puolesta haluamme lähettää vielä kiitokset kaikille rastiviikolle osallistuneille ja juttujemme lukijoille. Toivottavasti rastit ovat viikon aikana löytyneet hyvin ja juttujamme on ollut mukava lukea myös kotikatsomoissa.

Lue lisää>>

Järjestelytoimikunnan puheenjohtaja Tapani Koskela: ”Tämä oli meidän juttu”

(Hämeenlinna 17.7. klo 20.08)

Hämeenlinnassa järjestetyn Fin5-suunistusviikon järjestelytoimikunnan puheenjohtaja Tapani Koskela on silminnähden tyytyväinen juuri päättyneen viikon järjestelyjen sujumiseen.

Lue lisää>>

77 sarjavoittajaa

(Hämeenlinna 17.7. kello 19.17)

FIN5-suunnistusviikolla kilpailtiin enemmän tai vähemmän tosissaan monessa muussakin sarjassa kuin yleisen sarjan MM-katsastuksissa ja nuorten eliittisarjoissa. Kaikkiaan viikolla palkittiin 77 sarjavoittajaa. Kolmeen sarjavoittoon pystyivät Rajamäen Rykmentin ja Ounasvaaran hiihtoseuran suunnistajat.

Lue lisää>>

Kuntosuunnistuksen suosio yllätti järjestäjät

(Hämeenlinna 17.7. kello 18.49)
 
Oliko syynä upeat säät, keskeinen sijainti vai huhu hyvin järjestetystä rastiviikosta mikä houkutteli runsaasti myös kuntosuunnistajia FIN5-viikolle? Ainakin kilpailunjärjestäjät kuntosuunnistuksen suuri suosio pääsi hiukan yllättämään.

Lue lisää>>

Nuorten eliittisarjoissa takaa-ajettavat kestivät

(Hämeenlinna 17.7. kello 17.44)

Nuorten eliittisarjoissa kaikki takaa-ajoon ensimmäisinä lähteneet saapuivat myös maaliin ensimmäisinä. Tiukin taisto käytiin poikien 18-sarjassa, jossa EsSun Oskari Mikkola kuitenkin kukisti HS:n Einari Heinaron.

Lue lisää>>

Topi Anjala miesten Fin5-viikon ykkönen

(Hämeenlinna 17.7. kello 16.42)

Takaa-ajettavaksi Fin5-rastiviikon viimeiseen päivään lähtenyt Ikaalisten Nousevan-Voiman Topi Anjala kesti Vehkalahden Veikkojen Petteri Muukkosen hyökkäyksen. Anjala hoiteli koko viikon voiton varmaan tyyliin, vaikka eväät oli viikon mittaan jo hyvin pitkälle jo syöty.

Lue lisää>>

Päivän kasvo: Lauri Nenonen, SK Vuoksi

(Hämeenlinna 17.7. kello 15.55)

Valitsimme viimeisen päivän kasvoksi poikien nuorimman eliittisarjan voittajan, SK Vuoksen imatralaisen 16-vuotiaan Lauri Nenosen. SK Vuoksi on ensi vuoden Fin5:n kisaisäntä, joten siinäkin suhteessa tämä juttusarja päättyy oikeaan henkilöön.

Lue lisää>>

Merja Rantanen tuuletti Fin5-suunnistusviikon voittoa

(Hämeenlinna 17.7. kello 15.29)

KooVeen Merja Rantanen piti Fin5-suunnistusviikon kärkipaikkansa takaa-ajon loppuun asti. Ensimmäisen päivän voittaja Lynxin Karoliina Sundeberg ja TP:n sprintit voittanut Anni-Maija Fincke varmistivat kakkos- ja kolmossijansa. Sundeberg tavoitti Rantasta kuusi sekuntia, mikä selittyy lähinnä sillä että Rantanen hölkkäili loppusuoran voittoa tuuletellen.

Lue lisää>>

Fin5 2010 Imatralla

(Hämeenlinna, Renko, 17.7. kello 13.50)

Tämän vuoden Fin5 -suunnistusviikko alkaa olla lopuillaan, joten on aika luoda silmäys ensi vuoden tapahtumaan. Silloin siirrytään aivan itärajan tuntumaan Ruokolahdelle, kisakylän sijaitessa keskellä Imatran kaupunkia.

Lue lisää>>

HlS:n unkarilainen Bernadett Kelemen tähtää MM-kotikisoihin

(Hämeenlinna, Renko, 17.7. kello 9:35)

Bernadett siirtyi Hämeenlinnan Suunnistajiin, eli tuttavallisemmin "Hissiin", keväällä 2008. Hissin manageriporras oli kuullut, että Detti haluaisi juosta suomalaisseurassa ja oppia pohjoismaalaista suunnistusta. Dettiin otettiin yhteyttä ja kun yhteisymmärrykseen päästiin, niin Bernadett liittyi Hissin vihreisiin.

Lue lisää>>

Palkintolava odottaa parhaita

(Hämeenlinna, Renko, 17.7. kello 9.01)

Rastiviikko päättyy kaikissa E-sarjoissa takaa-ajokilpailuun edellisten päivien yhteisaikojen perusteella. Viimeisenä päivänä on tarjolla edellisten päivien kaltaista harjusuppaa, mutta vain pitkät radat käyvät sen rankimmassa kaakkoisosassa. H/D21E-sarjoilla takaa-ajo ei enää kuulu MM-katsatukseen, joten se juostaan keskimatkoilla. Sarjojen ensimmäiset lähtöajat ja lähtijät:

  • H21E klo 11.00 Topi Anjala
  • D21E klo 10.00 Merja Rantanen
  • H20E klo 9.00 Petteri Huikko
  • D20E klo 10.30 Hilla Lamminpää
  • H18E klo 10.30 Oskari Mikkola
  • D18E klo 10.00 Anna-Kaisa Asikainen
  • H16E klo 9.00 Lauri Nenonen
  • D16E klo 9.30 Johanna Hulkkonen
Lue lisää>>


Tuulonen  Hämeenlinna  Kultakeskus Pohjola Veikkaus