Ravintolassa huolto pelaa

900 ruoka-annosta ja 600 sämpylää eivät synny itsestään. Niiden lisäksi myös lukematon määrä makkaraa ja jäätelöä tarjoillaan päivittäin kilpailijoille ja vieraille. Tosin jäätelökioskilla oli maanantaina melko hiljaista.

Kisaravintolan esimiehenä toimii Riitta Kinnari ProAgria Hämeen maa- ja kotitalousnaisista. Hänen lisäkseen ravintolassa toimii toinen ProAgrian ammattilainen ja 20 talkoolaista.

Kinnarin mukaan päivän aikana myynnin huippu ajoittuu iltapäivään, jolloin kilpailijat ovat saaneet urakkansa metsässä valmiiksi. Aamupäivisin on hiljaisempaa, mutta on kauppa käynyt silloinkin.

Erityismaininta ravintolan henkilökunnalta tulee suunnistajien positiiviselle asenteelle erityisesti maanantain sadekisan aikana.

20090715.ravintola-400

Tuulonen  Hämeenlinna  Kultakeskus Pohjola Veikkaus