Muistoja Fin5-viikolta

Hämeenlinna 15.7. kello 10.50

Fin5-suunnistusviikko säilyy osallistujien mielissä vuosikausia jo tapahtuman suurten mittasuhteiden vuoksi. Muistojen kohdentamisessa juuri tiettyyn Fin5-viikkoon auttaa merkittävästi viikon myyntituotteet. Tuotteissa näkyy kisaviikon teema, jonka on antanut kantahämäläinen luonto. Fin5-viikon tunnukseen yhdistetty hämeenkylmänkukka yksilöi Hämeenlinnassa järjestettävän viikon.

Harvinaisuutensa vuoksi hämeenkylmänkukka on rauhoitettu, joten sitä ei saa missään tapauksessa poimia matkamuistoksi. Sen sijaan kukan voi saada mukaansa myyntituotteisiin painettuna tunnuksena. Tuotteita ovat T-paita, Bandana-huivi, hunajanalle ja jumppakassi.

Erikoisuutena Hämeenlinnan Fin5-viikolta on saatavana kantahämäläisen taidemaalari Jari Välkkysen kahdesta aiheesta maalaamia postikortteja. Välkkynen aloitti maalaamisen öljyväreillä 1970-luvun alussa ollessaan kolmivuotias. Kynäruiskua ja akryylivärejä hän ryhtyi käyttämään 12-vuotiaana. Monet autot ovat saaneet ulkoasunsa komistukseksi Välkkysen maalaaman kuvan.

Fin5-tuotteet myynnissä kisakaupassa

Fin5 paidat

T-paita 10,-

Bandana 10,-

Värit: musta, sininen, punainen, keltainen


Nallet

Nalle 15,-Jumppapussi

Jumppapussi 10,-


Kortti2   Kortti1

Kortit 1,-/kpl

Tuulonen  Hämeenlinna  Kultakeskus Pohjola Veikkaus