Keskiviikko 15.7. Renko (3. osakilpailu)

Osakilpailupalkinnot jaettiin Hämeenlinnan torilla

(Hämeenlinna 15.7. kello 21.40)

Aurinkoiselle Hämeenlinnan torille oli kerääntynyt mukava joukko suunnistajia sekä kaupunkilaisia seuraamaan kolmannen osakilpailun palkintojen jakoa. Tilaisuus oli osa Hämeenlinnan kesäistä iltatoritapahtumaa, joka alkoi juhlallisesti nuorten olympialaisten soihdun saapumisella torille.

Lue lisää>>

Päivän kasvo: Jean O’Neill, Irlanti, D60A

(Hämeenlinna 15.7. kello 20.49)

Fin5:lla ei tänäkään vuonna nähdä kovin suurta joukkoa ulkomaalaisia. Päivän kasvo on kuitenkin yksi heistä, suunnistusviikon ainoa irlantilainen kilpailija, D60A-sarjassa suunnistava Jean O’Neill dublinilaisesta Fingal Orienteers seurasta. Jean on moninkertainen Irlannin mestari omassa sarjassaan. Nuorempana hän oli hyvän tason ratajuoksija, jonka ennätys 800 metrillä on 2,09.

Lue lisää>>

Kisaviikko jatkui aurinkoisissa merkeissä

(Hämeenlinna, Renko, 15.7. kello 16.55)

Tänään keskiviikkona juostiin Fin5 rastiviikon kolmannet osakilpailut. Kilpailukeskus oli siirretty välipäivän aikana Hauholta Rengon Asemin kylään ja kisaisännyys siirretty Hauhon Sisulta Hämeenlinnan Suunnistajille. Tarjolla oli parhaimmillaan erittäin nopeakulkuista mäntykangasta. Mutta kun Hämeessä ollaan niin maastossa näkyy toki paikoin myös metsänhoidon jäljet. Radat pyrkivät toki kiertelemään pahimmat alueet.

Lue lisää>>

Ravintolassa huolto pelaa

(Hämeenlinna, Renko, 15.7. kello 16.00)

900 ruoka-annosta ja 600 sämpylää eivät synny itsestään. Niiden lisäksi myös lukematon määrä makkaraa ja jäätelöä tarjoillaan päivittäin kilpailijoille ja vieraille.

Lue lisää>>

Anni-Maija Fincke jatkoi voittokulkuaan

(Hämeenlinna, Renko, 15.7. kello 14.58)

Tampereen Pyrinnön Anni-Maija Fincke jatkoi vahvaa sprinttisuunnistusta voittaen kolmannen osakilpailun. Muut kolmen kärjessä olivat Paimion Rastin Katri Lindeqvist ja Koo-Veen Liisa Anttila. Kärkikolmikko erottui selvästi seuraavista.

Lue lisää>>

Haldinin kunto löytymässä

(Hämeenlinna, Renko, 15.7. kello 12.55)

Päävalmentaja Janne Salmi kaipasi maajoukkueen kokeneemmalta kalustolta "terävämpää" otetta alkuviikosta. Nyt näyttää ainakin Mats Haldin vastanneen odotuksiin. Renkoon siirtyneen Fin5-viikon ja MM-katsastusten kolmantena päivänä IFK Göteborgia nykyisin edustava 34-vuotias Haldin oli päivän nopein huolimatta kolmanneksi viimeisen rastin koukusta 3,8 km:n metsäsprintissä. Seuraavat sijat menivät yllättäjille.

Lue lisää>>

Muistoja Fin5-viikolta

(Hämeenlinna 15.7. kello 10.50)

Fin5-suunnistusviikko säilyy osallistujien mielissä vuosikausia jo tapahtuman suurten mittasuhteiden vuoksi. Muistojen kohdentamisessa juuri tiettyyn Fin5-viikkoon auttaa merkittävästi viikon myyntituotteet.

Katso myynnissä olevat tuotteet>>

Ilkka Salonen voitti suunnistajien SM-golfin

(Hämeenlinna 15.7. klo 10.20)

Hämeenlinnalainen Ilkka Salonen voitti tiistaina Aulanko Golfin Eversti-kentällä pelatun suunnistajien Suomen mestaruusgolfin. Salonen käytti kentän kiertämiseen 82 lyöntiä, mikä on ainoastaan kymmenen lyöntiä yli kentän ihannetuloksen.

Lue lisää>>

Rastiviikko muuttaa Renkoon

(Hämeenlinna 14.7. kello 21.30)

Keskiviikkona 15.7. juostaan Fin5 rastiviikon kolmannet osakilpailut. Kilpailukeskus siirtyy Renkoon Asemin kylään ja kisaisännyys siirtyy Hauhon Sisulta Hämeenlinnan Suunnistajille. Kilpailijoille muutos näkyy kasvaneina kilometrivauhteina. Tarjolla on parhaimmillaan erittäin nopeakulkuista mäntykangasta mutta jottei totuus unohtuisi ja kun Hämeessä ollaan, näkyy maastossa paikoin myös metsänhoidon jäljet. Näitä on pyritty väistelemään jo ratoja suunniteltaessa.

Lue lisää>>

Tuulonen  Hämeenlinna  Kultakeskus Pohjola Veikkaus