Fin5 tarvitsee talkooväkeä

Hämeenlinnan Suunnistajat ja Hauhon Sisu ovat ottaneet vastaan kovan haasteen, kun ne ovat päättäneet järjestää vuoden 2009 Fin 5 -suunnistusviikon.

Kuusi päivää kestävä ja reilut kolmetuhatta osallistujaa houkutteleva viikko edellyttää neljän sadan toimihenkilön kokoamista ja kouluttamista, joten tapahtuma tietää ponnisteluja kummankin seuran jäsenten lisäksi melkoiselle joukolle seurojen ulkopuolisia henkilöitä.

Hämeenlinnan Suunnistajat, Hauhon Sisu ja Suomen Suunnistusliitto sopivat suunnistusviikon järjestämisestä jo vuoden 2006 puolella. Tuolloin alkoivat myös järjestelytoimet. Kisojen järjestelytoimikunta on täydentynyt ja järjestämissuunnitelma täsmentynyt viime vuoden aikana. Nyt käsillä on viikon järjestämistehtävissä tarvittavien henkilöiden rekrytointi.

Mikäli olet kiinnostunut työskentelemään talkoolaisena vuoden 2009 Fin 5 -suunnistusviikon järjestelytehtävissä, ilmoita halukkuutesi Leena Savoselle lähettämällä hänelle sähköpostiviesti osoitteeseen: leena.savonen(at)kktavastia.fi. Kerro viestissäsi yhteystietosi, ajankohdat, jolloin olet käytettävissä, osaamisestasi sekä missä tehtävissä haluaisit työskennellä. 

Tuulonen  Hämeenlinna  Kultakeskus Pohjola Veikkaus